Saturday, 18 October 2014

Sayonara.

Hee haii. Hurm aku baru jer dapat offer kerja kat Kulai. InshaAllah lepas Deepavali ni start. So babaiiii tempat kerja lama. Jodoh kita tak panjang. Hurmm, sedih jugak sebenarnya. Dah selesa dah kat situ. Baru nak rapat dengan staff situ  tetibe dapat rezeki lain pulak. Hurm takpe. Hijrah untuk yg lebih baik.. InshaAllah.

Tapi... Cuak gak sebenarnya nak pindah kerja Kulai tu. Yela belum tau environment camne. Nak kena biasakan diri kat tempat baru. InshaAllah aku try adapt kan diri dengan environment baru kat sana. Doakan! Hehehe.

So now, I want to focus only on my career. Cehhh career uolss. Hahaha. Yelaa. This is for my future. Nak harapkan benda lain macam susah jer. Daripada dulu asyik failed. Berserah jela pada Allah. Biar Dia yang tentukan. Give up? Yup sikit.. But sokey. Just follow the flow. Agak2 dah betul give up nanti aku amek anak angkat jer. Eh? Aku cite pasal apa niiiii? Hahaha. Ignore it. Bye. As salam...


No comments:

Post a Comment