Monday, 25 August 2014

UiTM Degree Fashion Show August 2014

Finallyyyy.... Tamatlah sudah Degree Fashion Show UiTM Shah Alam. Yay! Alhamdulillah..

Here the ticket...



Yeah kali ni buat kat De Palma Hotel Shah Alammmm peace yaw! Hehe. So takde la masalah member and family sesat nak datang sebab tempatnya senang jerrr nak cari. Alhamdulillah again.. parents aku datang show ni. Asalnya cancel kengkonon nak datang. Last minute bagitau nak datang pulekkk. Surprise sangattt. Penat jer kita membazir air mata ni menangis sedih tauu. Hihihi.

My cute parents. Hahaha. Lebiu mak abah. Thanks datang support akak.. :')

Here my bff! Yang paling support aku. Thanks nyawa. Really appreciate it.


Collection aku biasa biasa ajeee. Tak menang pon. Memang tak expect langsung pun nak menang. Show ni pun dah cukup bagi aku untuk diorang tengok hasil kerja aku. Bukan senang. Banyak dugaan nak habiskan final sem ni. Lagi sekali syukur..

Nieynee Norlina's Collection. Inspired by Malaysian Army. 

Almost 4 months aku hadap collection ni. Serius sesapa yang nak amek course Fashion ni silalah ready duit dan masa anda. Especially duit laaa. Pening wey kalau duit sangkut sangkut. Semua benda kena limit nak beli. End up buat jela mana yang mampu dan redha jela dengan resultnya. 


Me on stage!! Perasaan masa ni? Perasaan yang aku fefeeling dah menang dah walaupun hakikatnya tak menang. HAHA. I did it okay. We all already the winner actually. :')


29 designers.

Syukur ya Allah. Congratulations to all the winners. Gold Award, Ili. Silver Award, Nadd. Lastly, Bronze Award, Yana. 

Thanks a lot to my Lecturer of Fashion Design, En. Anas and also to all classmates sebab banyak tolong aku. Now, masa untuk aku cari kerja pulakkk. Baru seminggu duk rumah ni dah meroyan camanetah aku. Stok cerita Korea yang aku layan tiap malam dalam laptop pun dah habisss. Memang krik krik la pasni. Semoga Allah permudahkan aku cari kerja. InshaAllah.. 

*Hey awak.. Datanglah konvo kita nanti. Sentiasa tunggu

No comments:

Post a Comment