Wednesday, 20 August 2014

Soalnya.. HATI..

Petang tadi.. Aku tetiba rasa nak tanya mak..

Aku: Mak, akak ni memilih sangat ke nak 'kawan' dengan lelaki?

Mak: Bukan akak memilih. Hati akak tu masih ada kat orang lain.

Terusss buat muka blur blur pandang mak.


Setepek jawapan tu kat aku. Betul la kot apa yang aku fikir selama ni. Nape payah sangat aku nak suka kat someone. Nak kata diorang tak baik.. Hishh baikk. Bukan tak try nak suka. Try banyak kali dah tapi... kosong. Takde feeling love tu langsung. So how to continue that relationship? Menganiaya orang jer. So end up nya setiap hubungan tu diam macam tu jer. Bersalah? Sangatttt. Tapi nak buat camne... soalnya.. hati. Sokey aku percaya suatu hari nanti aku akan jumpa someone yang boleh buat denyutan jantung aku kembali tergendala. Ecehhh. Amin..

By the way, ingat nak update about Fashion Show aku tapi belum dapat gambar sepenuhnya lagi. Hurm tunggu jela sampai berjanggutttt. Hehehe

No comments:

Post a Comment