Tuesday, 22 July 2014

Degree... DONE!

Helu helu heluuu. Yay my studies in Degree almost done. Eh? Almost? Why?? Sebab ada satu benda lagi tak settle. My Degree Fashion Show. InshaAllah 18/8 ni.. Tapi details bout show belum confirm lagi. Seminggu sebelum nanti la I mention k? heee.

Dan... Bila dah habis study ni mula la kepala serabut duk fikir nak kerja apa pulak. Hurmm. Planning nak jadi kuli-kuli je dulu. For experiences. Tapi parents duk suruh apply kerja kerajaan pulekk. Layankan laa. Mana tau ada rezeki. InshaAllah.

And now, what i'm doing? Semestinyaaaa.. Duk rumah tolong mak pape yg patut. Bulan puasa ni mak dapat banyak order kuih raya. So tulun la mak sikit sikit nak menyiapkan kuih tu. I'm soooo excited nak raya!!! Hurm okay propa. Excited la. Tapi tak sangat pun. Bila fikir, takde dah 'orang jauh' nak datang raya rumah tahun ni... Maybe sebab dah 2 tahun berturut orang tu datang raya rumah. So, tahun ni aku tersedih sikit. Sikit jerrr. Relax bro relax...

Okay Nini. Take a breath. Releaseeee. Now, focus at yourself Nini. Love? Whateverrrr. Belakang cerita. Ada jodoh ada la. Give up nak fikir menda menda gitu. Buang masa. Wuuuu nampak tak betapa heart broken nya cik Nini kita. Hahaha. Okay dah. Kang makin mengarut aku tulis. Okay guys. Selamat Hari Rayaaaa. Dadadididudu. 

*notinmoodnakuploadgambarcollection.surpriseeee

No comments:

Post a Comment