Friday, 10 January 2014

Semester Break! End of semester 5.

Bonjour! Hehehe. Alhamdulillah sampai rumah family dahhhh. Semester break wey! Heavennnn. Perasaan yg sangat best setiap kali habis assesment. So, what my theme of design for this sem? Patriotisme! Dan aku pilih Malaysian Army as my inspiration.

Hurmm agak tough jugak la sem ni sebab kena buat 2 designs. Army style and Bridal Wear. So jadi kelam kabut camanetahhh. Lucky me dapat roommates yg sangat membantu dan memahamiiii. Bukan senang okay student course lain nak faham student course fashion ni. Dengan letak mesin jahit seketul dalam bilik yg sempit, bentang pattern sebesar alam dalam bilik, and potong kain pon dalam bilikkk. Hahaha. Am sorry girlsss. Keadaan memaksa. Cewahh. 

Tapi serius aku bersyukur for this sem. Walaupun banyak project nak kena setel, tak la seserabut macam last sem. The negative environment and people. Urghh. Sorry to say la kannn. Orait dah dah dahh. Forget it! Meh tunjuk sikit design kitaaa. ;D


Thanks mak abah yg tak putus-putus keluarkan duit and bagi supports utk siapkan both this. Nervous nak menghadap next sem. My final sem for this degree study.  4 pasang baju pulakkk. Semoga Allah permudahkan segalaNya. Aminnn. Wish me luck guys! Muah muahh. ;*