Friday, 28 June 2013

Old bf. Miss you

Aku rindukan kawan aku. Yes dia. Dia yang lahir 23 Jun. Bila reminder phone aku bunyi on that date, sedihnya hatiiii. Nak wish tapi fikir jurang kitorang sekarang. Fikir perasaan marah, ralat, terkilan segala. Hurm takpelah. Maybe aku je yang pernah anggap dia bf aku dulu. Duk busy siapkan baju untuk assesment semalam boleh pulak terfikir dia sem lepas duk stay up dengan aku tolong aku. Aku rindu dia. Ahh sudah-sudah! Habis basah baju lap air mata. :)

Tak tau nape walaupun ramai dah buruk-burukkan dia kat aku until now pon, aku tetap percaya dia tak macam tu. Dalam hati, 'tak kan lahhh dia sampai hati tipu aku'. Kalau yer pun mesti ada sebab nape dia buat gitu.

Aku tau aku salah. Tapi aku tak sengaja. Serius tak sengaja. Susah ke nak maafkan? Sampai sanggup unfriend, unfollow. Allah je tau betapa sakitnya hati aku. Aku try lupakan, ignore segala tapi kenangan tu sentiasa ada kan. Nak potong mounting board, terfikir dia yang selalu pro tolong potongkan. Tengok kawan-kawan kelas dia, terbayang dia pun ada sekali gelak-gelak dengan diorang. Duk nak jawab paper 2 hari lepas terkilan dia dah takde nak jawab paper sama-sama. Pusing-pusing naik moto dengan adik, teringat jalan-jalan dengan dia dulu. Ya Allah terlampau banyak kenangan.

Ok sudahlah emo gini. Pape pun kita selalu doakan dia happy dengan life sekarang. Love you. Happy birthday

*teringat lagiii. Dia planned nak kenakan aku time birthday aku. Sad

1 comment:

  1. ko jangan ingat plan birthday tu terlepas....masih belom terlewat ye...prank x kre tarikh dan waktu...jaga2...;p

    ReplyDelete