Friday, 14 June 2013

Be Strong

Aku bangun pagi. Aku mengeluh. Aku rasa nak give up. Tapi... Perjalanan aku tinggal separuh je lagi. Rugi kalau aku give up macam tu je. Fikir mak abah. Fikir masa depan. Aku kena kuat habiskan perjalanan aku ni. Setahun lagi Nini! Nini boleh yaw! InshaaAllah. Orang yang tak rapat dengan aku nampak aku macam seorang yg kuat. Nampak ea? Pelik jugak aku. Kenyataannya lain. So sad.

*Lately ni aku tak habis-habis update mende emo-emo kan? Planning nak update pasal wedding paktam tapi nanti-nanti la bila masanya banyak terluang. Ni just take time jap. Mau sambung buat assignment balik. Busy wooo! Babaiii. Assalamualaikum. :)

1 comment:

  1. stress itu pasti..give up itu jgn sesekali..cheers :)

    ReplyDelete