Wednesday, 8 May 2013

Throwback to my Birthday!

Heee. Hai! Ni namanya kureng koje. Siap nak throwback bagai. Well, buat-buat takde kerja jap. Hehehe.. On 25th April 2013, genaplah umur aku yg ke 22! Besor dah anak pakcik Mat Nor nihh. Hehe. Dan akulah orang yang paling happy dapat sambut birthday kat rumah family. Nasib baiklah kena time cuti kan. Kalau aku kat rumah sewa confirm dah krikk krik krikkk. Alhamdulillah.. Segala bawah ketentuanNya. Syukur.. ;)

Biasanya setiap kali birthday salah sorang family aku, mak akan buatkan kek untuk kitorang! Hee. Special tau daripada air tangan mak sendiri. Tapi kesian kat mak lah sebab time birthday dia abah just belikan kek je. Tak sempat ler anak-anak dara dia nak buatkan. (Relevant kan alasan gitu? hehehe)

Tadaaa. Kek batik je. Janji sodappp. Sweet tak mak ite hiaskan gitu?. hehehe
And every year, makhluk yang wajib bagi aku hadiah adalah...... my love sis muah muah, Yanti! 

Thanks for this Terjemahan Al Quran. Dah lama nak and happy sangat bila dapat. Pink pulak tu!  Appreciate sangat! ;D

Pastukan pastukann.. my only bro pun kasik hadiah. Pelikss. Sweet betul mamat jambu nihh. Hehe. Kita dapat peplum blouse. I think I should put this picture. Setelah masuk gambar satu persatukan. Sengal tak bertahap betul ko ni Nini. Haha

Hihi lupa ada gambar collage ni. Yes that peplum! Sangat cumel.... Sebab aku yang pilih sendiri guna duit dia.. Pfftt..
A few days lepas balik cuti my bff pulak kasik hadiah. Thank you shimatul. Sangat surprised me. Beriya nak jumpa konon-konon dah lama tak jumpa. Rupanya nak bagi teddy cumel ni!

Weyy ang orang first bagi kita teddy. Ini seriusss. Haha. Sayang angat-angat teddy ni. ;D
Next presents daripada mak abah, my cute scooter pink. Auww. Thank you mak abah! Lebiu muah muahh laa. Alhamdulillah senang sikit hidup aku kat sini ada transport dah. Dan dan dannn. Thanks HH bagi kita hadiah jugak. Tak sempat snap but I really appreciate it and our new relationship. Terima kasih awak..
-26/04/2013-. Remember this date ok! Hahaha.

Thanks jugak yang wish birthday aku daripada 1st person to the last. Haha. Ada jugak manusia yang saja nak jadik orang last wish. Geram betul aku. Tapi pape pun. Terima kasih! Semoga doa korang yang baik-baik untuk aku termakbul. Aminn~ 

Meh bagi dengar lagu Taylor Swift tuju untuk aku. Hahaha perasannn