Sunday, 3 February 2013

Semester Break Yaw!

Heluu heluu helluuuuuu.... Melepak kat umah dah aku sekarang. Mau koje pun cuti sebulan je. Sooo, memang balas dendam giler laa aku makan tido tido tido makaannn tido tido tido tido. Haaa nampak tak ke'overdose'an tidur kat situ. Hee. Ada lah plan nak buat baju sendiri nanti. Tapi NANTI. Mood tak datang lagi. Hehe. Esok dah sampai turn aku dengan adik mau jaga nenek. Kesian nenek strok. Sekarang turn makteh aku jaga. Maklumlah masing-masing pun ada hal sendiri kan. So gilir-gilirlah nak menjaga nenek. Nak harapkan atuk sorang memang tak laaa. Kesian kat atuk pulak. Hope dipermudahkanlah aku and adik nak jaga nenek nanti. Amin... Doakan nenek kita tau! Hee.. Thanks...;)

Cousins! Kes kanak-kanak tak dibenarkan masuk wad masa nenek aku masuk hospital.

Ok tukar tajuk. Sekarang kannn, makin ramai pulak yang aku tengok member baya-baya aku nak kahwin dah. Ee jellyyyy laaaa. Sokey la, jodoh diorang dah sampai ek. Jodoh aku je tak tahu bila nak sampai. Hihihi. Congrats la untuk mereka. Untuk aku? Banyak lagi aku kena improve. Study pun tak habis lagi oii. Yup tu bukan alasannya tapi bagi aku kewangan kenalah kukuh kan untuk preparation segala. Lainlah kau tu nak kahwin dengan anak datok uolss. Tu pun kalau-kalau diorang tu takkan tinggalkan korang satu hari nanti. Kalau tak terkontang-kanting ler hidup. Yup! Aku cakap based on experience cikgu aku. Pape pun perempuan ni kena prepare semua benda kalau dah kahwin nanti. Tak boleh nak bergantung pada laki je. So kalau kena tinggal nanti, at least kita ada back up harta kita sendiri. 

Opst..Ok dahhh laa. Mau sambung layan cite Rooftop Prince. Best laa! Walaupun nampak tak logik sikit tapi cite yang tak logik ni la best! Haha. Same like Secret Garden. Tak logik jugak kan tapi ramai jugak yang sangkut dengan cite tuuu. *Aku bercerita pada peminat drama korea..;p* Ok Assalamualaikum.. Daaa

Hope aku jumpa Prince aku camni nanti...Ok veeeeraangan nini! ;p

1 comment: