Saturday, 12 January 2013

Freedom!

Rasanya semua dak fashion batch aku sekarang sedang menikmati apa itu rasa FREEDOM!! Woott2...Alhamdulillah. Seronok rasa selepas bertungkus lumus siapkan keje untuk assesment. Now, masa untuk aku rest sepuas-puasnya! wooo.. Kalau dulu nak tidur kejap je pun rasa macam serba salah sangat sebab kerja banyak tak settle. Haihh sudahlah mengingat zaman-zaman stress tu. Ni la hasilnya utk subject design sem ni..


Hurm biasa-biasa je. Hadoii terserlah kesembapan mata aku


Board yang kena display on the assesment day
Alhamdulillah kerja aku siap semuanya sem ni. Thanks a lot to Aina banyak tulun kita. Terasa kelam kabut sangat nak setelkan semua keje ni bila dalam masa yang sama aku kena study jugak untuk paper lain. Memang study last minute la semua paper gamoknya. Now tinggal 1 paper je lagi. Wish me luck! Disebabkan sem ni kitorang kena jadik production utk final year degree fashion show, so stay la aku di Kolej Seroja yg indah ni sampai 27hb. Hey mai la fashion show tu nanti but aku tak sure kat mana. Next time i'll inform ya! Ok sudah..mau balik Muor esok. Tidurrr..zzzz. Assalamualaikum. ;)