Saturday, 6 October 2012

Unexpected..


Hai haiii...pernah tak rasa kadang-kadang apa yang kita plan selalu tak jadi, yang kita tak plan tu la tiba-tiba jadi kenangan manis untuk kita. Haaa! ni kes kitorang tadi la. Plannya nak pergi ICT dengan roommate, tapi tiba-tiba pergi dengan member-member lama pulak. Lama tak lama sangat la. Member time Dip dulu..heee~ Seronok hang out dengan diorang tadi. Masing-masing excited nak pergi situ. Nak kata tak pernah pergi, tak jugak. Pernah pergi dah dulu aku dengan family tapi maybe perasaan pergi dengan member tu lain kot. Haha..
kami!
love them so much..


Ehem2..thanks kat abam yang tulun snap kan pic kami nih..hehe



seronok muka masing2 dapat main mende nih..back to the childhood..;p


bersyukur dapat kawan-kawan macam mereka. Love u guys! Muah2..:)

# happy birthday pakcik.. sy doakan pakcik selalu

No comments:

Post a Comment