Tuesday, 4 September 2012

Last Minute Preparation


'Haaaa...tu la orang semua dok sibuk setel kan keje awal-awal, ang wat tak tau ja..sekarang rasakan makna kelam-kabut!'...ok tu dialog utk diri aku sendiri..haha..yela mana tak nya, aku ingat sempat la nak setel preparation nak masuk U tu lepas raya..rupanya!! kelam kabut jugak la..siap veeeerangan nak buatkan baju orang kunun..takde maknanya..just sempat jahitkan dua helai kain je..bajunya diserahkan pada mak aku..nasib baik mak aku pandai jahit jugak..boleh la tulun cover kan..hoho

Mende yang tak setel lagi untuk U ni just medical check up and packing-packing barang kot..dah kenapa nak packing awal-awal? jeles tengok dayang dah siap packing..uwaaa dayang! kamu memang terhebat dalam segala hal! tak dapat den nak lawan..uhuuhuhu..tu pun medical check up nasib baiklah dapat buat appointment dengan doct 5hb nii..kalau tak memang menggigil la aku pergi U 8hb nanti bendanya tak complete..time ni lah baru nak pergi betulkan spect segala..kena marah dengan orang kat hosptital tu(tak tahu apa pangkat dia) hari tu sebab tak pakai spect..heee..rimas lah pakai mende alah tuu..dah alang-alang betulkan tu kan..aku pun mulalah verangan depan kamera.....

aku guna spect ni since 2007...5 tahun da usia spect ni..mintak tukar tak dapat! huuuu
sudahlah! hehe..mau tidur awal..esok kena teman mak i beli kain la u....tak cukup atenye..babai..salam:)

2 comments:

  1. hahaha..kelakar la nini neh..
    tapi cantik la spek yg nini pakai tu..secocok dgn nini...

    ReplyDelete
  2. cantik?? macam nenek kebayan tak cakap...haha..btw thanks!;)

    ReplyDelete