Friday, 14 September 2012

Setelah Bergelar

Cukup seminggu dah aku kat Shah Alam ni dengan gelaran student Art&Design(Fashion)..macam mana rasa jadi student sini? semestinya different sangat dengan rasa jadi student kolej dulu..yela, kat kuantan tu masa mula-mula dulu aku dok naik bas pegi kolej and then bas tu berhenti betul-betul depan studio aku..so takdela nak menapak jauh-jauh kan..kat sini? berapa banyak bukit daaa..nak pergi fakulti takde bas disediakan sebab fakulti tu agak dekat dengan hostel aku..so bas agak demand tak mau naik bukit ke fakulti aku tu..dan nak tak nak aku terpaksa la mendaki bukit itu ke kelas..exercise sangat!

Ok disebabkan aku ni sambung course yang sama, so aku terus diserapkan ke sem 3..not bad la subject yang ada kat sini..aku ada subject foto sem ni..macam tak sabar pulak nak belajar subject tu sebab aku memang dah lama teringin belajar mende-mende gini..selalu tengok orang snap picture cantik-cantik..teringin gak nak snap sendiri..heee..then minor aku amek subject liberal je..tak sanggup rasanya nak keluar duit amek subject yang praktikal..so takpela amek subject yg membaca je ni..at least tambah pengetahuan jugak kan? third language pulak aku amek French..teringin speaking french atenye..haha..

Hostel aku pun ok-ok la..dapat 1 bilik dengan budak-budak UiTM lain..diorang best! setakat ni laa..yang paling riuh dalam bilik ni Aina namanya..kalau ada dia memang asyik gelak jela aku..orangnya pun suka gelak..kita geng babe! haha..ok la malas da nulis..tengok gambar pulak k?:)

kawan sekelas sekolejku..


lepakin with my old clasmate at UCSA..tak macam meriah pulak kitorang..rasa macam jumpa member 1 kampung..haha

my room..:)

tempat aku bersengkang mata nanti..huuu~
ok thats all..babababaababababababaiiiii..as salam....:)

#sedih memikirkan duitduitduitduitduitduitduitduiiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttttttt

1 comment:

  1. semua kolej kat uitm shah alam sama..kecuali kolej laki2...meja sambung semua..tp tak tau la skrg..

    ReplyDelete