Sunday, 5 August 2012

Comot...



comot cayang...:'(


Baru berapa jam dia pergi aku dah rindukan dia! Ya Allah sedihnya aku rasa.. Aku tak pernah sesedih ni kalau haiwan yang family aku bela mati.. Tapi yang ni...Urm sedih sangat.. Maybe sebab dia stay dalam bilik aku.. And setiap kali dia mengiau mintak makan aku yang layan.. Sampai mak aku cakap dia dah macam anak aku.. Tapi petang tadi, tiba-tiba dia kejung.. Pelik jugak aku dia tak mintak makan pon siang tadi.. Last dia makan masa sahur tadi.. Then siang tu dia senyap je.. Aku ingat dia lena sangat tidur.. Aku pon taknak la kejut..Petang tu aku kejut nk bagi makan, then tengok dia tiba2 dah lembik semacam..urghh sedihnya bila ingat balik!!! Menyesal aku tak kejot dia awal-awal..comot....:((


# abah cakap 'abah pon terasa kehilangannya, akak yang jaga apetah lagi'..aku senyum je depan abah...masuk bilik nk solat maghrib terus meraung aku..sedih kot!! uwaaa