Monday, 23 July 2012

alhamdulillah...

yer alhamdulillah dan bersyukur  sebab kita masih jumpa ramadhan lagi..ee skemanya ayat..aku pulak yang gelak sendiri tulis ayat camtu..haha..ok agak pelik tiba2 aku update blog ni..ekceli skrg aku tgh bosan sambil  menunggu solat subuh..hee..baru lepas sahur ni, then kalau tidur balik kang confirm payah bangun balik..alang2 terajin ni, hurmm aku just nak share yang aku dapat further study! weehooo..haha..course Fashion at Uitm Shah Alam...alhamdulillah..berharap dunia degree aku nanti sama best mcm dunia diploma..but just aku and dayang je yg dapat..:(
yes.. ni kami..hee
yang lain, shima dapat continue gak tapi course grafik..so tak bape nak geng laa..hehe..diba pulak mau bukak bisnes katanya. hope bisnes dia berjaya. amin... eh subuh dah! alhamdulillah..sampai sini jela rajinnya nak taip..bertemu di kerajinan yang akan datang..hihihi

No comments:

Post a Comment