Tuesday, 8 May 2012

kerajinan ketiba-tibaan

hahaha..dah kenapa tajuk camtu? sambungan post yg lepas yg dah berkurun tu..haha..aku ade cakap nak tulis blog kalau rajin kan? haaaaa..baru skrg mai rajinnyaa..awat teruk nau kamu ni nini? haha..ok firstly, life aku sgt la boring sekarang..terjeruk kat rumah jek..tapi ada kebaikannya jugak tau..nak tahu kenapa? aku dah mula belajar gaya hidup seorang suri rumah tangga! haha..dah rajin tolong mak masak..pagi-pagi bangun tolong mak kemas rumah, mop lantai...alololo..bakal menantu sapo la ni! muehehhe..and aku takde la duduk rumah saja-saja..ada la jugak amek tempahan baju dari sedara-mara..dah nak dekat raya ni lagi ramai sedara-mara aku yang dok menebeng mintak tulun buatkan baju..siap nak yg pesen-pesen lagi! mak aiiihhh..kalah designer aihh..haha..tapi ni jela xtvt aku kat rumah..kalau nak hang out pun dengan family jek..member-member kat sini still study lagii...uwwwaaa..sobsob..bila dok kat rumah ni mulalah asyik rindu merindu kat member-member aku kat kolej dulu..oh diba, shima and nash..i miss uolz demm much!:'(
kita happy sama-sama, menangis sama-sama, meraung sama-sama....sayang korang sesangat! muah2..;)

No comments:

Post a Comment